Diskuse

Vybarvená Prague Pride / Painting Prague Proud

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J54a48r86a 76R54a56n16k

29. 8. 2013 1:04

Byl zde clanek, ze se dcera pana prezidenta take mini zucastnit pruvodu.....tak silna reakce by se pod jejim pripadnym blogem urcite neudala;-)

0 0
možnosti
PK

Kdyby to jen nebyl ten velvyslanec našeho nejvíc nejlepšího spojence - USA (jak by řekl americký hrdina Forrest Gump) .... To by jsme se tady bavili úplně svobodně zcela v duchu prvního dodatku americký ústavy stylem jak nám zobák narostl a diskuze by měla minimálně 800 příspěvků .... Takhle je každej vykulenej z toho jak zametli s Manningem, co nejspíše čeká Snowdena a jak se nám amíci vysmějou do xichtu s tím čtyřnásobným vrahem .... :-/

4 0
možnosti
PS

Plný souhlas. V duchovní oblasti platí:

"Nemylte se: Ani smilníci, ani modláři, ani cizoložníci, ani nemravní, ani samcoložníci(hms, tedy GLBT - gayové, lesb.,bisex. a transex.), ani zloději, ani lakomci, opilci, utrhači, lupiči nebudou mít účast v Božím království" » 1 K 6:9-10 (Zápas o duši č.100 "Křesťan na hromádce", str.19 na http://www.hcjb.cz).

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté. R^

1 1
možnosti
DD

Nemyslím si, že by se velvyslanec měl v cizí zemi chovat takto nevhodně a podporovat kontraverzní akce. Nepovažuji to za slušné a hodné etiky diplomata. Ve své vlasti si demonstrujte a pochodujte jak chcete.Rv

5 0
možnosti
Foto

Jo. Něco podobného bylo v té pěkné komedii. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zloděj se rozhodne, že bude krást, s tím, co vás vzrušuje - přitahuje se narodíte.

1 1
možnosti

celebration of the diversity ?

celebration of the deviancy !

6 2
možnosti
Foto

J51i49ř50í 40N61ě50m97e33c

22. 8. 2013 18:50

Bohužel, oslava deviace. :-/

4 2
možnosti
Foto

Cílovou skupinou nacionálního socialismu byli především všichni svobodomyslní lidé, nejen Cikáni, Židé a homosexuálové. Nějak si to pan velvyslanec zúžil.

5 0
možnosti
Foto

Ano, jsme jako národ vskutku velmi "tolerantní".

nejen zde, ale i u jiných diskuzí čtu tak nenávistné názory, jako kdyby homosexuální menšina připravovala ovládnutí té heterosexuální.

Ačkoliv si myslím, že lidé často nenávidí vše odlišné a nebo neznámé.

Nějak se mi vybavuje reminiscence....

5 0
možnosti

Spíš jde o podiv nad tím, proč hemofilici či lidé postižení fenylketonurií nemají potřebu exhibovat, mezi homosexuály je však zřejmě mnoho těch, co prostě musí o svém postižení pokřikovat po ulicích.

5 0
možnosti
JM

Myslím, že jako host byste se měl nejrůznějších aktivit zdržet. Doma si podporujte co chcete.

4 5
možnosti
Foto

Jděte k šípku s duhou. Asi uspořádám pochod milovníků řízků. Kdo se přidá?;-D

8 3
možnosti
JL

Mám obavu, že nikdo, ale pokusit se o to můžete.

4 0
možnosti