Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Letos mi bohužel nemoc zabránila účastnit se vzpomínkové akce k osvobození našeho města Rudou armádou. Ta má největší zásluhu na svobodě lidí v celé naší republice, proto je smutné, že pomník rudoarmějci byl z náměstí odstraněn a vůbec byla snaha po sametovce četné ruské hřbitovy, které se nacházejí v mém kraji, nechat zpustošit. Naštěstí díky určitým politickým stranám a lidem se Svazu protifašistických bojovníků se situace zlepšuje a některé hřbitovy jsou opět udržovány. Čest všem padlým.

1 1
možnosti
PK

Nějak mi tady chybí blog ruského velvyslance o tom, kterak se zúčastnil pietního aktu osvobození Prahy / Brna / Havlíčkova Brodu / ... rudou armádou.

1 0
možnosti
Foto

To by mě zajimalo, kery hňup přeložil do češtiny "znovunastolení demokracie v Česku". Nic takeho v originale neni. Nastoluje se diktatura, ne demokracie. "Restoration" se překlada jako "obnova". A o Česku taky v originale neni ani slovo. v roce 89 žadne Česko neexistovalo. :-P

1 0
možnosti
Foto

taková akce vyžaduje hodně fotek a málo textu, rozhodně se čtenář přiblíží atmosféru z obrázků lépe, než z písmenek.

1 0
možnosti

A víte, co by bylo nejhezčí. Kdybyste ty Liberation Day slavili dohromady s Rusy.

5 0
možnosti
JR

J15a92r89a 26R10a71n36k

13. 5. 2013 21:14

To neni spatny napad, pane Rezniku, ale ti snad slavili s panem Zemanem a nemohli odskocit.

Jsem hrada na ty prezivsi veterany, zaslouzi si oceneni. Obcas se na ne divam in natura na kanadskych oslavach a take tam tecou slzyVR^

0 2
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Norman L. Eisen byl v letech 2010-2014 velvyslancem USA v České republice. Od ledna 2009 do ledna 2011 působil v Bílém domě jako zvláštní poradce prezidenta. V roce 1991 získal doktorát na právech v Harvardu a v roce 1985 bakalářský titul na Brown University, vždy s vyznamenáním. Více se o Normanu L.Eisenovi dozvíte zde. Podívejte se také na webové stránky velvyslanectví USA.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky