Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vasco 75

26. 2. 2011 23:23
Panebože,

co je tohle za slizského patolízala? Ten člověk udělá všechno proto, aby američané dostali zakázku na výstavbu dalšího bloku Temelína. Nemám nic proti Američanům, ale tohle je hnus už od jeho nástupu na ambasádu. Ta úlisnost a přetvářka z něj vyloženě čiší. :-P

0 0
možnosti

kultx

5. 3. 2011 2:49
Re: Panebože,

Pořád lepší než ty, pomlouvající ubožák schovaný za monitorem.

0 0
možnosti

Alarix

26. 2. 2011 16:16
Welcome to the Czech Republic

Dear Mr. Eisen,

Welcome to the Czech Republic. I have carefully read all your three blogs and can feel your positive excitement. It’s a bit ironic that I must say you are generally right, but if you want to go the way you proclaimed, there is more than a hard work in front of you. The question is almost „is this nation worth it?“ Because there seems to be an incredible apathy to all positive announcements in the media. People are tired of corruption and don’t believe that someone might still be sincerely trying to weed it out. They joke about it, they don’t mind that even the sober estimates of amount misappropriated p.a. (as estimated by Transparency International) are around 150 billion CZK, which represents (per head of population) almost an average monthly salary of Czech worker. It’s almost the same as going to a catholic mission between a tribe of cannibals somewhere in deep Africa some 200 years ago.

0 0
možnosti

Vpravo.blog.cz

25. 2. 2011 18:33
Je pan velvyslanec velvyslanec?

Kdyby si na blog zavěsil fotografii rodného listu prezidenta, bylo by zvolení prvního a jmenování druhého nepochybné, ale takhle?

0 0
možnosti

honzik1981

24. 2. 2011 21:29
Přijde Vám takovéto chování policie normální?

Pokud si pan velvyslanec nechává překládat reakce na své příspěvky na blogu pak mu prosím přeložte toto. Viz článek zde: http://www.novinky.cz/koktejl/226103-jedenactileteho-chlapce-zatkli-kvuli-obrazku-ktery-namaloval-ve-skole.html

Pane velvyslanče, podle mě se občas u policie vyskytnou hloupější lidé, někdy psychopati, a dost často lidé, co mají určitou míru chápání, inteligence, takový průřez společností. :-) Prosím, vyřiďte policistům, kteří vystupují v onom článku, coby hrdinní obránci společnosti před klukem, co si kreslí to, co mu poradil jeho lékař a kteří jsou schopni 11 letýho špunta odvléci samotného na policejní stanici, že jsou z pohledu takového běžného občana ČR absolutní debilové a zaslouží bičem přes držku, propustit od policie a zakázat styk s dětmi, pro podezření z obrovského výmazu mozku a podezření z reverzního vývoje směrem zpět k opicím. Btw v USA je zakázáno projevovat se malbou, tiskem atd? :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS